Casa XXS

  • Casa XXS
  • Casa XXS
  • Casa XXS
  • Casa XXS
  • Casa XXS
  • Casa XXS
  • Casa XXS
  • Casa XXS

Brief

The client bought a tiny little store, abandoned for years and pretty much neglected along time. Asked us to turn that project into something nice and confortable. Instead he didn’t want to maintain the store, his main focus was to transform that space into a home. Since there were only two windows and the house have only one facade, we had to make use of white color, to turn it brighter. Even the floors got a special finish, epoxi surface coating. The stairs serves as a platform for reading, watching TV, listening to music, having a movie session with friends, etc.

 

Client: Private

Category: Architecture, Renovation

Previous Project

ZOtt – stool

Next Project

House inside a House